Malaysia Homeopathy Cyber Library

       Promoting Homeopathy All Malaysia Over and Virtually.

 

Kembali

 

 

Info penting berkaitan produk terbaru HBI, "PAU-ANA". Selepas sepuluh bulan di pasaran.

HARGA OFER PAU-ANA APRIL - JULAI 2018

(Format Mobile - APRIL 2018)

 

oleh:  Huzaini Ibrahim & Mohamed Hatta Abu Bakar, HMD

 

MOTIF TAWARAN TERBARU PAU-ANA [Pesanan @ watsap: 019-6750544 P]

    Salam buat semua pelanggan dan pengedar produk homeopati dan Pau-Ana keluaran HBI. Hari ini kami ingin maklumkan beberapa perubahan dalam pemasaran dan pengurusan syarikat buat sementara waktu.

 Berkaitan harga dan pemasaran Pau-Ana, mulai hari ini, ia akan dipasarkan dengan diskaun yang tinggi. Ini dilakukan bagi tujuan mencapai matlamat berikut:

   i. Supaya pengedar boleh menjual Pau-Ana sebotol pada harga diskaun iaitu antara RM50 - RM63/65. Ini bermakna pengguna akan dapat membeli produk pada harga yang rendah.

  ii. Supaya pengedar boleh mendapat diskaun dan keuntungan yang lebih baik. Dengan itu juga, ia boleh membantu memberikan pendapatan tambahan kepada pengedar kecil/besar.

 iii. Sehubungan itu, kami akan menjangka jualan produk Pau-Ana ini akan lebih rancak dan laris. Ini bermakna syarikat akan mendapat untung kesan jualan pada volume yang tinggi dan bukan pada margin untung yang besar.

  Tetapi pada waktu yang sama kita juga tidak akan membazirkan wang dengan membuat iklan besar-besaran seperti dahulu. Sebaliknya, kita galakkan pengedar membuat iklan setempat secara sendirian. Dengan cara itu kami dapat mengurangkan kos dan hasil daripada penjimatan itulah kami memberi pulangan yang lebih baik kepada pengedar HBI.

HARGA TERBARU STOK BARU DAN LAMA (MAKANAN KESIHATAN) PAU-ANA

    Harga stok lama Pau-Ana (ada label Halal pada penutup botol) akan dijual pada harga promo (Tarikh tamat tempoh ialah 31 Julai 2018):

Pengguna  :  RM40.00 sebotol.

Harga Pengedar  :  RM25.00 sebotol (min. 6 botol) ; RM20.00 sebotol (min. 15 botol)

    Harga stok baru Pau-Ana (tanpa logo Halal):

Pengguna  :  RM50.00 - RM63/65.00 sebotol.

Harga Pengedar  :  RM35 sebotol (min. 10 botol)  ;  RM30.00 sebotol (min. 20 botol) ;

     ** Harga pukal 50 botol ke atas boleh bincang dengan pengurus besar.  ** Tarikh luput ialah 2020 dan stok Pau-Ana ini akan mulai dipasarkan pada bulan Ramadhan atau hari raya Aidil Fitri 2018.

    Untuk makluman juga, urusan mendapatkan semula kelulusan halal hanya akan dibuat selepas pihak drhatta.com pulang daripada menunaikan haji pada bulan Ogos 2018, insyaAllah.

PENGURUS BARU PRODUK HBI MULAI JUN 2018

  Untuk makluman pelawat semua, kami sekarang berada dalam proses pemindahan pengurusan pesanan, penghantaran, pembungkusan, semakan akaun dan lain-lain kepada pengganti kami menjelang kami berangkat menunaikan fardhu haji ke tanah suci Makkah.

Urusan mesej kepada drhatta.com talian 019-6750544 dan 013-9802991 (kalau dapat) akan kami transfer kpd Pengurus Baru dua (2) minggu sebelum kami berangkat ke tanah suci selepas Hari Raya Adil Fitri 2018 nanti.

Ini ialah Pengurus baru:  Nama:-Nur Syahirah bt Mohamed Hatta, no tel: 010-3078511. Alamat syarikat online masih dan tetap sama di Bukit Changggang, Banting.

APAKAH YANG BOLEH DITEMPAH DENGAN PENGURUS BARU 

  Semua produk yang sudah kami labelkan (sama ada berdaftar atau tidak) seperti berikut boleh dipesan, iaitu: (a) Pau-Ana, (b) Active IQ, (c) Homeo-ABC, (d) Hi-fos. (e) Buku-buku homeopati HBI juga boleh dipesan. ** Pengurus Baru akan maklumkan kepada pelanggan jika produk itu habis daripada stok di cawangan Banting.

  Sekiranya berlaku sebarang masalah seperti penghantaran, kelewatan, kerosakan produk atau apa saja, kami harapkan pengguna produk HBI bersabar. Kami akan bantu selesaikan apabila pulang daripada Makah nanti, dengan izin Allah swt.

  Bagi mereka yang mendapat harga istimewa justeru senioriti, sudah lama dengan HBI/drhatta (di luar drpd harga umum), sila maklumkan kepada Pengurus Baru dan 'snap' atau 'screen-shot' harga yang pernah diberikan oleh drhatta.com. Kemudian hantarkan screen-shot itu kepada Pengurus Baru.

HARGA BARU PRODUK ACTIVE IQ/HOMEO-ABC/HI-FOS

- Semua ketiga-tiga produk ini dalam proses penyelarasan iaitu RM15.00 sebotol kepada semua pengguna. Tidak ada penghantaran bagi yang membeli hanya sebotol.

- Harga "diskaun baru" kepada pengedar Active IQ/Homeo-ABC/Hifos ialah:

  * RM10 (sebotol) atau RM100.00 untuk belian 10 botol, sebelum masuk harga pos. ;  ** RM9 (sebotol) atau RM180 untuk belian 20 botol. ; *** RM8 (sebotol) atau RM320 untuk 40 botol.

>> Belanja pos untuk kuantiti di atas sepanjang kami tiada ialah RM10 di semenanjung dan RM20 di Sabah/Sarawak.

- Bagi pengedar senior atau yang order secara pukal, sila snap harga yang pernah kami ofer dalam wasap dan hantar kepada Pengurus Baru. Harga belanja pos antara RM20 - RM40 bergantung kepada berat bungkusan.

 

CERAMAH UNTUK AGEN PAU-ANA

   Mulai hari ini, tawaran kami kepada pengedar adalah lebih ekonomi dan lebih prihatin. Tawaran untuk pengguna, kami serahkan kepada kebijaksanaan pengedar, tapi pastinya lebih baik daripada dahulu.

Sekian. Terima kasih.

Wa Llahu a’lam.

   

HBI Health & Homoeopathy Centre
drhatta3@yahoo.com

 


Sumber:

Virtual copyright © HBI HEALTH & HOMOEOPATHY CENTRE 2018