DRHATTA DOT COM: KONSULTAN HOMEOPATI ONLINE HBI

HBI Health & Homoeopathy Centre Store Address:

Simpang Jalan Kolej MARA Banting, Jalan Labohan Dagang, Bukit Changgang, 42700 Banting, Selangor.

 This site & Malay homeopathy books are supported by our brand: Homeo-ABC, Hi-Fos & Activ IQ.  

 

       2016   

 

PRODUK:

Tawaran Poduk Pau-Ana

Harga: RM63.00

"Homeopathy Online ReBrand - Homeo-ABC, HiFos, Activ IQ". Harga Per Unit spt di bawah.

Harga: RM13.00

Harga: RM13.00

Harga RM15.00

Harga RM15.00

Kini (Tel: 013- 9802991):

Klik: untuk OFER  Tawaran Produk 2016.

"Senarai Pengedar (TERBARU)"

"Testimonial"

"Konsep Bisnes"

BUKU-BUKU KONSULTAN HOMEOPATI HBI, MOHAMED HATTA ABU BAKAR, HMD. Klik: Tawaran Harga Buku & Produk Farmasi.

Harga: RM17.90

Harga: RM14.00

Harga: RM35.00

Harga: RM14.00

Harga: RM14.00

Harga: RM15.00

Harga: RM20.00

Harga: RM22.00

Harga: RM35.00

Harga: RM35.00

 Untuk pesanan buku bermutu (ISBN),

                 Tel: 013 - 980 2991.

Buku kecil penuh informasi pada harga RM5.00.

Fliers 2016:

OTW

 

Fliers 2015:

 

Fliers Sebelum:

Fliers Lama:

 TERBARU & MENARIK:

   

TESTIMONI PAU-ANA MENGUJAKAN

(MOBILE)

05/10/16

   

Produk Power Drhatta Dalam eNTERWIP 2.0

(MOBILE)

04/10/16

   

SUMBANGAN DR HARON DIN KEPADA PERUBATAN ISLAM

(MOBILE)

20/09/16

   

"PAU-ANA" KE PWTC DAN TERUS MENYUMBANG

(MOBILE)

5/09/16

   

"PAU-ANA" MENDAPAT LEBIH 5000 LIKES

(MOBILE)

5/07/16

   

PERASMIAN "PAU-ANA"

(MOBILE)

   

BONGKAR  TESTIMONI PAU-ANA

(MOBILE)

   

TESTIMONI ACTIVE IQ STAF FARMASI

(MOBILE)

TESTIMONI PAU-ANA DAN PENJELASAN

(MOBILE)

   

Homeopati Untuk Pertanian (Mobile)

(30/04/16)

   

Veterinar homeopati mungkin jarang-jarang kedengaran di Malaysia. Tetapi hakikatnya, amalan merawat binatang peliharaan bukan sahaja ada, bahkan diamalkan oleh sesetengah pengamal homeopati di Malaysia.

   

Gempar Kehebatan Pau-Ana

Gempar (Mobile)

(27/04/16)

    Kini Cikgu Him bukan sahaja sudah boleh berjalan dan turun sendiri ke laman rumah sambil duduk dan berehat, tetapi beliau juga telah turun melaksanakan aktiviti seperti orang ramai yang lain.
   

Vaksin Denggi Berkesan?

(20/04/16)

    Vaksin kelulusan WHO itu dijangka menarik lebih banyak negara membangun untuk mengambil langkah menggunakan vaksin baharu dan pertama untuk virus denggi.
   

Pau-Ana Produk Eksklusi

(12/04/16)

    Jumlah permintaan terhadap produk baru keluaran HBI, iaitu pemakanan kesihatan jenama Pau-Ana semakin meningkat. Sebahagian promosi yang dibuat melalui FB....
   

Promo Pau-Ana Kepada Ibu Bapa

(28/03/16)

    Mengadakan pameran dan promosi untuk para ibu bapa yang menghantar pelajar untuk temuduga tajaan MARA lebih bermotifkan memperkenalkan produk HBI kepada masyarakat.
   

Semua Bantu Promo Pau-Ana

(10/03/16)

    Tidak lupa memberikan posing gaya model produk ialah Imam Muda Taufek yang merupakan personaliti TV1/TV2 yang keluar siaran tiap hujung minggu.
   

Hasil Program Terancang Active IQ

(04/03/16)

    Bertugas di bahagian Farmasi Hospital sebuah kerajaan di Pahang, beliau tanpa ragu memasukkan wang ke dalam akaun bank HBI, dan kemudian menerima sejumlah 100 unit produk HBI.
   

 Iklan Produk Halal Ikut Arahan JAKIM

(28/02/16)

    Hari ini semua syarikat dan pemohon Sijil Pengesahan Halal Malaysia tidak dibenarkan menggunakan terma 'ayat ruqyah', 'makanan sunnah' dan seumpamanya pada pelabelan,
   

Sakit Kepala: Kes Rawatan Konsultasi

(25/02/16)

 

    Apa yang jelas ialah sekarang konsultan mestilah membuat rawatan konstitusi. Iaitu satu rawatan yang jarang-jarang dilakukan oleh konsultan akhir-akhir ini. Apa tidaknya?
   

PROMO PAU-ANA: BERJAYA

(23/02/16)

    Di antara mereka yang mengambilnya telah memberikan komen positif hanya selepas merasakan kesan tenaga atau energi Pau-Ana. Kesan itu khususnya datang daripada ekstrak
   

TIADA AIR: Kisah Lama Berulang Kembali

(20/02/16)

    Kami amat prihatin dengan situasi ini. Apa lagi apabila pusat International Baccalaureate (IB) terbesar di Malaysia berada di sini, di Kolej MARA Banting.
   

"MEMPERKENALKAN PAU-ANA: Jadilah Pengedar Sekarang"

(19/02/16)

    Dengan jawapan itu, kilang GMP yang bekerjasama dalam mengeluarkan produk Pau-Ana telah bersetuju untuk memulakan pengeluaran dan keluaran pertama dijangka siap pada awal bulan Mac 2016.
   

Kursus Google Adwords: Pemasaran Baru

(15/02/16)

    Alhamdulillah, sekurang-kurangnya dengan kehadiran konsultan dalam kursus Google Adwords, maka kehadiran syarikat HBI dalam promosi di internet menjadi lebih jelas dan aktif.
   

SUMBER kAJIAN HOMEOPATI

(13/02/16)

"REMEDI BIOKIMIA"

    Nah,, sekarang siapakah yang pernah publish tulisan berkaitan Dr. Nik Omar Nik Daud? Saya percaya maklumat boleh di dapati di laman web beliau yang masih bersepah, rekod-rekod dalam buku-buku seminar atau konvensyen yang pernah dikendalikan oleh arwah
   

Kecurian: Selagi Ada Penagih

(11/02/16)Tiap kali penghuni balik bercuti di kampung, rumah dimasuki orang. Kita semua tahu ini kerja penagih dadah apabila mereka target barang kemas, wang, kasut berjenama, gajet, pendrive, laptop, TV, kenderaan dan barang-barang yang mudah dijual.

   

Kun Anta (Be Yourself)

(08/02/16)

    Oleh kerana saya tidak sempat membaca kesemuanya, saya ingin menarik perhatian pembaca kepada satu cerita di dalam buku "Kun Anta" itu yang mana saya sempat meninjaunya sewaktu di dalam kedai POPULAR. Ia adalah mengenai topik "Ibu Yang Sekuat Seribu Lelaki"...
   

 Pemakanan Kesihatan Penting Untuk Anak

(07/02/16)

    Katanya, beliau sangat yakin bahawa, pemakanan adalah faktor penting yang menentukan anak-anak sihat dan cemerlang. Kita, orang Melayu jarang memberi keutamaan kepada aspek ini dalam membesarkan dan mendidik anak-anak. Justeru, hasilnya berbagai dan tidak berfokus.

Koleksi Petua Warisan Tradisional 

(Arkib Hompej Anna Abadi)

Amalan tradisional yang berupa petua warisan yang diarkibkan buat sementara dalam laman konsultan homeopati drhatta.com. Tiada dalam laman homeolibrary.com.

Testimoni Cergas Minda Active IQ: Jadi Berani

(03/02/16)

Dalam erti kata lain, pelajar boleh menerima hakikat kalau terbuat salah ia adalah satu pembelajaran. Inilah yang sepatutnya berlaku. Kita tidak boleh malu untuk mencuba atau melakukan sesuatu. Kita mesti berani meneroka perkara baru, kita mesti "berani gagal", meminjam istilah Billi Lim.

Minda Prof Dr. Hj Azizan Ismail  Pandangan Konsultan Homeopati

(05/02/16

Mungkin anda tertanya-tanya mengapa saya harus membicarakan mengenai Prof. Dr. Hj Azizan Hj Ismail sedangkan saya ingin membuat promosi penawar cergas minda rumusan saya sendiri iaitu Active IQ.

Sijil Amalan Tahunan Homeopathy Hanya Daripada MPHM

(01/02/16)

Petua Minda Cergas/Cerdas

(23/01/16)

Ini hanya beberapa petua cergas atau cerdas minda, dan petua ini berguna hanya setelah kita berusaha mengamalkannya. Petua ini tidak akan berguna dan tinggal sebagai petua atau perhiasan jika kita tidak diamalkan.

Sakit Kepala: Rawatan Homeopati..

(29/01/16)

Ada orang dapat merawat sakit kepala dengan mudah. Mungkin dengan ambil aspirin, panadol ataupun mengambil minuman tertentu dia kembali sihat seperti sediakala.

Testimoni Program Terancang Cergas Minda Seorang Pengguna

(15/01/16)

Saya belum pernah berjumpa dengan seorang yang begitu komited terhadap usaha untuk merangka satu program perubahan, mencergaskan minda dan membangunkan prestasi serta pencapaian anak-anaknya sehingga sanggup membuat perancangan yang begtu besar.

Perubatan Homeopati bagaimana?..

(31/01/16)

Zika Peranan Aedes, Perubatan Homeopati bagaimana?..

(31/01/16)

Nyamuk hanyalah binatang kecil, makhluk yang dijadikan Allah seperti kita semua juga. Ia juga mempunyai KPI untuk hidup bebas khususnya di bumi tropik, asia dan pasifik. Malangnya, nyamuk aedes bukanlah rakan yang baik buat manusia kerana

Qu Puteh ke AJL: Usahawan Bijak, Positif..

(27/01/16)

Ketika menyaksikan program Anugerah Juara Lagu (AJL) ke 30 semalam, kita melihat tokoh usahawan Qu Puteh, Datuk Seri Dr. Hasmiza Othman kelihatan tenang dan fokus kepada program yang sedang berlangsung dan tidak melihat apa yang berlaku dua hari sebelumnya mempengaruhi motif dan tujuan beliau menaja AJL30.

Berita Jangkitan Mers-CoV Lagi..

(25/01/16)

Menterinya Datuk Seri Dr S. Subramaniam berkata pihaknya juga mengambil langkah proaktif dan sentiasa berada dalam keadaan bersiap sedia untuk menghalang penularan MERS-CoV di negara ini.

Keajaiban Ilahi dan Homeopati

(21/01/16)

Keajaiban Ilahi dan ujiannya kepada kita, remedi homeopati yang satu beg dalam Shivam homeopathy Pharmacy bag yang saya bawa, berguna untuk beberapa kes yang simple sahaja. Homeo-ABC juga banyak membantu.

Falsafah Dan Kesembuhan Peubatan Homeopati

(17/01/16)

Homeopati ialah satu sistem perubatan atau amalan perubatan yang berasal daripada German. Orang yang bertanggungjawab memperkenalkan homeopati ialah seorang doktor perubatan bernama Dr. Samuel Hahnemann (1755-1843).

Bermula Formula Cergas Minda Homeopati Di Malaysia

(13/01/16)

Yang penting tuan/puan, penawar cergas minda Active IQ memang boleh membawa kepada matlamat akhir, iaitu "Excellence that we all dream". Tetapi tentulah kita kena berusaha dan berkorban sedikit.

Penemuan Baru Gegarkan Sejarah Homeopati Di Malaysia

(11/01/16)

Suatu waktu dahulu, apabila Majlis Perubatan Homeopathy Malaysia membuat catatan berbeza dalam timeline sejarah perubatan homeopati di Malaysia dalam laman MPHM, ramai yang was-was dan ragu.

HDr Zuhairni: Hilangnya Satu Permata Homeopati Malaysia 

(10/01/16)

Beliau merupakan anak kepada Dr. Abdul Ghani, seorang tokoh awal dalam pengajian dan perubatan homeopati di Malaysia. Beliau pasti mewarisi banyak khazanah daripada ayahandanya dan juga mungkin daripada Dr. Burhanuddin sendiri.

Rawatlah Berpandukan Ilmu Homeopati Mu 

(07/01/16)

Isunya timbul apabila rakan homeopati menceritakan pertelingkahan antara suami isteri berkaitan rawatan homeopati yang diminta oleh si isteri untuk beliau carikan penawar.

Mudah Bersalin Homeopati: Boleh Guna Untuk Postnatum 

(05/01/16)

Kami berharap dengan penjelasan panjang ini, pelanggan HBI dan pelawat laman drhatta.com mendapat maklumat yang jelas mengenai Set Mudah Bersalin (Pranatal) dan Set Lepas Bersalin (Postnatum) Homeopati HBI.

Ubat Homeopati: Isu & Penawar Homeopati 

(03/01/16)

Homeo-ABC itu adalah rumusan ubat homeopati atau penawar homeopati. Mengapa di sesetengah laman web, ada pengamal mengguna istilah ubat homeopati dan dalam keadaan yang lain ia disebut sebagai penawar homeopati?

Homeopati Ibarat Tempayan retak 

(01/01/16)

Perubatan homeopati di Malaysia boleh diibaratkan bagai tempayan retak. Ubat homeopati berfungsi tetapi tidak sepenuhnya. Tidak ada ubat homeopati yang spesifik boleh disenaraikan untuk rawatan penyakit tertentu seperti yang perubatan Barat boleh namakan paracetamol untuk kes demam dan suhu badan yang tinggi.

 

Komentar pelawat...

 

Laman baru ini akan menghidangkan maklumat dan berita seperti biasa, mulai 2016 promosi amalan perubatan homeopati digiatkan. Bahagian Koleksi karya atau tulisan pula dipetik daripada laman asal drhatta.com.

 

Rujukan artikel dalam homeopati /

Reference articles on homeopathy:

Koleksi Sari Organon Homeopati - Dr Dali

Organon Perubatan Homeopati - Julian

Homeopathy & Iridology

Malaysia Homeopathy Timeline

      (Timeline Homeopati Malaysia)

Majlis Perubatan Homeopati (Homeopathy) Malaysia

12 Ubat Biokimia Homeopati

Kursus Homeopati Di rumah - Dr Suriya

Homeopati : Teori dan Praktis

Koleksi Interview Konsultan Homeopati HBI

 

MISI LAMAN Homeopati Online HBI - drhatta.com:

Menjadikan Laman web homeopati ini sebagai laman ilmu kepada semua pengamal dan peminat homeopati serta menjadi sumber rujukan kepada masyarakat di kepulauan Melayu khususnya Malaysia.

Selain sumber maya online homeopati, misi kami ialah menjadikan buku-buku homeopati terbitan HBI (dalam bahasa Melayu) sebagai sumber rujukan bangsa.

   Laman Online Homeopati ini diurus oleh Admin sambilan dengan idea dan artikel ilmiah (kadang-kadang berita) yang disumbangkan oleh pelbagai pihak khususnya, Konsultan Homeoati Online Jemputan sdr Mohamed Hatta, HMD.

Justeru menjadi objektif utama kami untuk:

Menerbit sebanyak mungkin buku-buku homeopati, paling kurang sebuah setahun, bergantung kepada penyumbangnya.

  Menyiar sebanyak mungkin tulisan-tulisan ilmiah homeopati dalam bahasa Melayu dalam laman HBI dan konsultan HBI dengan capaian tertinggi akses internet di Malaysia dalam subjek homeopati.

Mengumpul dana daripada jualan produk farmasi online secukupnya setiap tahun bagi tujuan penerbitan bahan2 homeopati / penyebaran info homeopati secara berterusan.

Menjual secara meluas buku-buku homeopati terbitan kami dengan sokongan pengedar kawasan dan pembekal barangan homeopati.

Semua produk homeopati dikeluarkan pada harga berpatutan sesuai dengan kemampuan pengguna.

 

 

New Info:

Mulai 1 Jan 2016, 90% daripada artikel homeopati laman ini akan disumbang sepenuhnya oleh Mohamed Hatta Abu Bakar, HMD - pengamal homeopati prolifik Malaysia. Selaku konsultan homeopati, beliau juga akan membantu mengurus semua program HBI. Pelayarpun boleh berhubung dengan konsultan homeopati HBI bila-bila masa.

Starting Jan 2016, Mohamed Hatta HMD, the most prolific Malaysian homeopath will contribute most of the articles on homeopathy on this site. He will co-admin drhatta.com. He will also be available for consult by any visitors from Malaysia, Thailand, Singapore, Indonesia & Brunei on homeopathy.

 

ARTIKEL BULAN TERDAHULU:

Kenali Rawatan Homeopati: homeopathyonline 

(31/12/15)

Homeopati merupakan salah satu perubatan alternatif yang diiktiraf di Malaysia. Ia berasal dari negara German dan diasaskan oleh seorang doktor perubatan konvensional bernama Dr. Samuel Hahnemann.

Penyakit Tiga Serangkai: Rawatan Homeopati online 

(30/12/15)

Untuk merawat penyakit kencing manis, darah tinggi dan penyakit jantung adalah suatu perkara yang sukar jika keadaan sudah tidak terkawal. Kami lebih gemar menyarankan penjagaan kesihatan secara menyeluruh sebelum keadaan menjadi kronik.

Brand Dr Hatta Untuk Tahun Baru homeopationline (30/12/15)

Brand Dr Hatta juga adalah simbol keberkesanan Active IQ dan Homeo-ABC serta jenama produk homeopati lain keluaran HBI..

Tip-tip Motivasi Dan Minda karya Dr Hatta -   HomeopatiOnline 3  (29/12/15)

Buku tersebut yang diberi nama "Tip-tip Motivasi dan Minda" mengandungi 64 halaman sahaja. Tetapi intisarinya padat kerana...

Dr Hatta : Perutusan Dari Makkah  (26/12/15)

Hari ini kami menerima satu perutusan daripada Dr Hatta konsultan homeopati online HBI untuk di siarkan di laman ini sebelum beliau pulang ke Malaysia.

Dr Hatta : Istanbul Aku Datang"  (23/12/15)

Beberapa foto dan maklumat yang sampai, menunjukkan beliau sudahpun melawat Masjid Biru dan AyaSofiya..

Ketua Pengarah MARA, Dr Hatta Di Majlis Apresiasi MARA (10/12/15)

Majlis berkenaan dimulakan dengan ucapan oleh Datuk Ibrahim bin Ahmad, Ketua Pengarah MARA...

Bermulanya Iklan Dalam Harakah (08/12/15)

Tetapi oleh kerana dunia sudah berubah, selepas tahun 2006 kami lebih gemar membuat iklan secara banner online untuk harakahdaily berbanding dengan iklan melalui iklaneka akhbar harakah.

Piramid Makanan Dan Kalori Harian Anda  (07/12/15)

Paling menarik perhatian konsultan kami ketika sedang mencari makanan untuk santapan malam ialah promo atau iklan bunting (Kementerian Kesihatan Malaysia) KKM berkaitan kalori makanan.

Welcome Dr Hatta to Homeolibrary.com (homeopathy library)  (14/12/15)

The administrator of homeolibrary.com and drhatta.com would like to extend wishes and a warmth welcome to Dr Hatta, our Malaysian homeopathic practitioner and homeopath since 1997.

JV 10: Dr Hatta Beri Penjelasan Tentang Active IQ Homeopati  (13/12/15)

Dr Hatta muncul sekali lagi...

Siapa drhattadot com? : penjelasan Dr Hatta (11/12/15)

JV9: Homeopati Online dan Kaunseling Online (06/12/15)

Penulisan Buku Homeopati Online 2 (05/12/15)

Testimoni Kesan Homeo-ABC dan Active IQ (04/12/15)

Testimoni untuk penawar Homeo-ABC dan Active IQ ini memanglah selalu ada jika kita buat tracking dan perbandingan.. kedua-duanya boleh ditempah secara homeopationline...

Homeo-Theraeutics: Kendalian Kes (02/12/15)

"homeo-therapeutics" (Terapeutik Homeopati) ialah satu kaedah atau tatacara usaha untuk mengembalikan atau menjaga kesihatan melalui preskripsian agen terapeutik (penawar) mengikut prinsip saintifik dalam amalan perubatan homeopati.

Jelajah Varsiti Di UMK: Bisnes Online (30/11/15)

Penulisan Buku Homeopati (22/11/15)

Jelajah UNISZA: Kemaruk Nescafe (19/11/15)

Perjalanan Homeopati Online HBI (14/11/15)

Bisnes homeopati online nampaknya semakin rancak di akhir-akhir ini..

Penyakit Malas Boleh dirawat:  Homeopati (09/11/15)

Bolehkah malas dirawat melalui motivasi, ubat-ubatan tertentu atau rawatan homeopati?

Jutawan Superb Bisnes Online (06/11/15)

Jelajah Varsiti KUIM Melaka (03/11/15)

Active IQ Homeopati Berkesan: Jelas Min (30/10/15)

"Sekarang dia mudah menerima pelajaran. Ujian saringan peringkat sekolahpun sudah menunjukkan peningkatan"

Jelajah Varsiti 5 : UMP (26/10/15)

Jelajah UNIMAS: Secret Codes (18/10/15)

Hafiz Hamidun: 500th Most Influential Muslims (14/10/15)

Jelajah Varsiti: Pelajar UiTM Proaktif (12/10/15)

Jom Jadi Usahawan: Seminar KPTM (07/10/15)

Jelajah Varsiti: Pemangkin Keusahawanan

 Jelajah Varsiti Siri Satu (30/09/15)

Jantung: Apa Homeopati Boleh Bantu (22/09/15)

Jerebu: Awas Calon-calon UPSR (09/09/15)

Dato Aliff Syukri: Branding Your Product (07/09/15)

Pocket Corner KUD: Rosyam Nor, Fizo, Nur Fatin (05/09/15)

Sarah Modvier Dan Irfan Khairi (03/09/15)

Zamzarina Membuka Tirai Seminar Usahawan KUD 2015 (02/09/15)

Kemerdekaan: Dr. Burhanuddin Dalam Kenangan (30/08/15)

 BAHTERA: Azizan Dan Irfan Khairi (22/08/15)

UMORIE Dan Trip Borong Guanzhou (20/08/15)

Kesan Active IQ Homeopati (16/08/15)

Kesan Sampingan Kemo: Homeopati Bantu (09/08/15)

Dalam tempoh setahun ini, antara rawatan yang banyak kami terima ialah berkaitan kesan sampingan kemoterapi. 

Perasmian Coop Entrepreneurs National Summit 15 (06/08/15)

Irfan Di Coop Entrepreneurs National Summit 15 (04/08/15)

Salam Idul Fitri 15 (16/07/15)\

Materia Medika Terapeutik Homeopati di KL (20/06/15)

Diabetes Mellitus (15/06/15)

Materia Medika Homeopati Baru Masuk Pasaran (09/06/15)

Selamat & Persediaan Berpuasa (31/05/15)

Selamat Hari Guru & Tawaran Raya (16/05/15)

Selamat Hari Jururawat (12/05/15)

Salam Homeopati (04/05/15)

Merawat Simptom Denggi Dengan Homeopati (25/04/15)

Datuk Maznah Terima Menantu (20/04/15)

GST Tanggalkan Keperimanusiaan (13/04/15)

Dari Produk Artis ke MIHAS 2015 (05/04/15)

Penubuhan Koperasi Katerer (03/04/15)

GST Bukan April Fool (01/04/15)

Irfan Khairi Di Summit NYES (30/03/15)

National Young Entrepreneurs Summit (NYES) (29/03/15)

Seminar Homeopati (Homeopathy) Untuk Rawatan Penyakit TB (24/03/15)

Mestika di Mega Fair KMB (02/03/15)

Vaksin Denggi vs Homeopati (01/03/15)

Pengembara Berbasikal Badrul Hisham di Mega Fair (27/02/15)

Materia Medika Terapeutik Homeopati OTW (23/02/15)

Petanda dan Menghadapi Musibah (21/02/15)

Isu Produk Usahawan Bumiputera Di Hipermarket (19/02/15)

Penghormatan Terakhir Buat Tuan Guru Nik Aziz (14/02/15)

Pemergian Seorang Tuan Guru (13/02/15)

Harga Selepas GST (07/02/15)

Berlibur di Pekanbaru (25/01/15)

Rawatan Ketagihan Alkohol (11/01/15)

Kesan Alkohol Kepada Manusia (04/01/15)

Kesan Banjir Terhadap Stok Homeopati HBI (01/01/15)

 

2014

Banjir Tsunami Kelantan: Satu Perspektif (30/12/14)

Banjir Gelombang Kedua (25/12/14)

AFF Suzuki: Malaysia Kempunan Lagi (21/12/14)

Banjir Di Pantai Timur Makin Buruk (20/12/14)

Apakah Artikel drhatta.com Akan Mewarnai Maya lagi? (17/12/14)

Rempah Diraja Noorshila Amin (12/11/14)

Ruta Grav Homeopati Untuk Cedera (24/10/14)

ABC Homeopati Berkesan Di Bulan Puasa (14/07/14)

Ramai pelanggan yang mengguna ubat homeopati Homeo-ABC berpuas hati bila ...

Tip Ramadhan 2014 (29/06/14)

Perubatan Tradisional, Alternatif Dan Komplimentari (03/05/14)

 LM Potency Dalam Homeopati @ Homeopathy (20/04/14)

 SOIF COACHING: Kaedah Baru Dalam Selesai Masalah (17/04/14)

Fraktur: Remedi Terbaik Homeopati (13/04/14)

Insomnia: Selain Homeopati, Remedi Bach (06/04/14)

Senggugut, Loya: ABC Pun Berkesan (30/03/14)

Sambutan Aidil Fitri (25/07/14)

Fraktur: Remedi Terbaik Homeopati (13/04/14)

Insomnia: Remedi Bach (06/04/14)

Senggugut, Loya: Homeopati ABC Pun Berkesan (30/03/14)

Masalah Akibat Jerebu: Boleh Dibantu Dengan Homeo-ABC (16/03/14)

Trauma Kehilangan Saudara (13/03/14)

Petunjuk Pertama MH370 (10/03/14)

Makluman Mesyuarat Agung MPHM ke 13 (08/03/14)

Promosi Homeopati Active IQ, Hi-fos, Homeo-ABC (04/03/14)

Berhentilah Merokok (01/03/14)

Catuan Air Di Selangor (25/02/14)

Masjid Selangor Terbaik Bantu Mangsa Air (19/02/14)

SYABAS Harus Lebih Kreatif (17/02/14)

Air Di Daerah Kuala Langat Kritikal (11/02/14)

Promosi Merangsang Keinginan Pengguna (04/02/14)

Denggikah Ini? (01/02/14)

Pitam Di Persembahan Nasyid (24/01/14)

Terseliuh Bersukan: Penawar Homeopati Arnica Montana (21/01/14)

Kreatinin Tinggi: Waspada (18/01/14)

Sambutan Maulidur-Rasul (15/01/14)

Tangani Bankrup Bersama (11/01/14)

Kereta Terpakai: Berapa Harga OTR? (05/01/14)

Selamat Tahun Baharu 2014 (01/01/14)

PILIHAN

Keputusan PMR 2013 (19/12/13)

Sejarah Homeopati Di India (13/12/13)

Hi-Fos: Penawar Minda Homeopati 2012 (29/1/2012)

(13/09/11)

Homeo-ABC, Panadol Homeopati (02/07/11)
 

 

2013

Tip Motivasi Minda Cetakan Ketiga (30/12/13)

C & C: Penagih Tetap Curi Besi (26/12/13)

Lawatan Ke USM-KLE Belgaum, India (22/12/13)

Keputusan PMR 2013 (19/12/13)

Sejarah Homeopati Di India (13/12/13)

Jejak Warisan Homeopati (11/12/13)

Perginya Seorang Tokoh Homeopati (09/12/13)

Musim Batuk: Jika Dirawat Secara Alternatif (08/12/13)

Getaran Jiwa Perubahan (06/12/13)

Garam Dan Darah Tinggi: Apa kaitannya? (02/12/13)

Wajarkah Gaji Adun Naik? (30/11/13)

Johor Umum Cuti Jumaat (23/11/13)

Beranilah Melabur & Mengambil Risiko (20/11/13)

Tip Motivasi Minda Cetakan Ke 3 (16/11/13)

Penyediaan Tinktur Homeopati: Isu Alkohol Selesai (12/11/13)

Bila Khidmat Kurier Buruk (07/11/13)

 Salam Ma'al Hijrah (05/11/13)

Kenali Rheumatoid Arthritis (29/10/13)

Mohamed Arif Di Kuliah Homeopati MPHM Ampang (27/10/13)

Kuliah Homeopathy di Kuala Lumpur & Sabah (25/10/13)

Homeo-ABC Berkesan: Tapi Iklan Biar Berpada (24/10/13)

Tawaran Buku HBI Lagi (21/10/13)

Persoalan Active IQ, Mengapa Masih Dipesan (19/10/13)

Salam Aidil Adha (15/10/13)

Selamat Duduki PMR, Jangan Abaikan Kesihatan (03/10/13)

Sumber Penawar Homeopati (01/10/13)

Materia Medika Homeopati Terbalik Dr. Teew (28/09/13)

Apakah Punca Kejayaan Pelajar? (21/09/13)

Kecederaan Lama: Bolehkah Disembuhkan? (16/09/13)

Kayap: Rawatan Tradisional (10/09/13)

Harga Minyak Naik (03/09/13)

Penawar Homeopati Halal Atau Haram? (01/09/13)

Active IQ Produk Homeopati Preskripsi Online (27/08/13)

Kota Bharu Perlukan Pembaharuan Dalam Urus Sampah (18/08/13)

Sihat Bersama ABC Di Hari Raya (12/08/13)

Air Kelapa Muda Sihat Menyegarkan (03/08/13)

Elak Risiko Keracunan (24/07/13)

Alahan Puasa (20/07/13)

Amalan Elak Sakit Perut Puasa (13/07/13)

Bersahurlah Sebelum Berpuasa (09/07/13)

Berpagi-pagi Untuk Kesihatan (01/07/13)

Kelantan Juara Piala FA 2013 (29/06/13)

Tip Hadapi Masalah Kesihatan Jerebu (24/06/13)

Jerebu di Malaysia Dan Puncanya (23/06/13)

Universal Studio Tarikan Singapura (20/06/13)

Homeo-ABC Homeopati Memberi Impak Lagi (17/06/13)

Sakit di Hospital (11/06/13)

Menjelang Bulan Sya'ban (09/06/13)

Sambutan Produk Homeopati HBI (31/05/13

Rawatan Pesakit Resdung (24/05/13)

Resdung: Ubat dan Cara Mencegah (19/05/13)

Barang Naik: Salah Siapa? (13/05/13)

Mengurus Prioriti (11/05/13)

PRU 13: Keputusan Di Luar Jangkaan (06/05/13)

Ramalan PRU 13: Apakah berlaku Tsunami? (04/05/13)

Harapan Homeopati Terhadap Kerajaan PRU13 (03/05/13)

Masalah Mat Dadah: Apa Janji Parti? (02/05/13)

Osman Nasir (Ampang): Homeopath Berkualiti (01/05/13)

Seminar Perubatan Tradisional Dan Komplimentari (30/04/13)

Ranking Alexa Homeolibrary.com (29/04/13)

Mesyuarat Agung Tahunan MPHM Ke 12 (27/04/13)

Jemputan Mesyuarat Agung Tahunan MPHM (26/04/13)

Tawaran Khas PRU13 (25/04/13)

Senarai Calon Negeri Selangor PRU13 (20/04/13)

Penamaan Calon PRU 13 (20/04/13)

Baikkah Meminum Air Batu? (13/04/13)

PRU 13 Paling Sengit (11/04/13)

PROMOSI PRODUK HBI PRU 13 (10/04/13)

Orang Bijak Tidak Akan Rugi (6/04/13)

Gelagat Pengamal/Pelajar Homeopati (6/04/13)

Konsultasi Online: Peneraju Dunia Perubatan (2/04/13)

Angin Pasang: Homeopati Mujarab (31/03/13)

Muhammad Uthman El Muhammady (26/03/13)

Terapi Hipnosis Membantu Klien (24/03/13)

Terapi al-Qur'an (23/03/13)

Talasemia: Penyakit Turunan (20/03/13)

Simptom Penyakit dan Rawatan Homeopati (16/03/13)

Asma: Bila Cuba Homeo-ABC.. (10/03/13)

Dementia: Jangan biarkan.. (7/03/13)

Homeo-ABC dan Hifos Menjadi Pilihan (4/03/13)

Active IQ Jenama Homeopati Unggul (3/03/13)

Promosi Pilihanraya 2013 (1/03/13)

Penulis di Kedai Buku 1Malaysia (25/02/13)

Dr. Azimuth & Pembangunan Usahawan (22/02/13)

Selaput Dara Palsu Di Pasaran? (18/02/13)

Beli Pada Harga Borong

Politik Kedai Kopi (14/02/13)

Masalah Gaji Minimum (12/02/13)

Materia Medika Homeopati (10/02/13)

Diabetes dan Rawatan Homeopati (8/02/13)

Bolehkah Hi-fos Diambil Bersama Examo (6/02/13)

Xpax & Hotlink di UTC Lebih 50 sen (4/02/13)

Teka-Teki PRU13 Berakhir (2/02/13)

Masyarakat Jiran Pasar Hatyai (31/01/13)

Apakah Active IQ Berkesan? (29/01/13)

Berjalan-jalan ke Hadyai (28/01/13)

Belajar Daripada Pengalaman Orang Berjaya (24/01/13)

Belajar Guna Dan Amal ABC (21/01/13)

 Khidmat Masyarakat di Kolej IB Banting (20/01/13)

Pantang Active IQ Dan Penawar Homeopati Supaya Berkesan (19/01/13)

Berhutang Dengan Kad Kredit  (15/01/2013)

 Ramalan Ekonomi Selepas PRU13 (13/01/2013)

PBS Meningkatkan Tekanan Mental (11/01/2013)

Amaran Ribut Sonamu (7/01/2013)

Red Warriors Bersama Peminat di Nilai (6/01/2013)

Selamat Tahun Baru 2013 (1/01/2013)

 

2012

Info Online 2012 - Teruskan Demi Pelanggan (31/12/2012)

Agenda Buku Ke Sepuluh (29/12/2012)

Banjir Buruk Di Besut (27/12/2012)

Kentang Dan Resdung (26/12/2012)

Banjir Di Pantai Timur (25/12/2012)

Promosi Serentak 1Produk, 1Harga, 1Hadiah (24/12/2012)

PBS: Pelajar Belajar Sendiri (23/12/2012)

Testimonial Active IQ (20/12/2012)

Petua Hilangkan Panas Durian (18/12/2012)

Sistem 5s Dan Masalah Pelaksanaannya (16/12/2012)

Masalah Pemasaran Produk Kesihatan (15/12/2012)

DiGigit Pacat Di Dusun Buah (12/12/2012)

Cerita Dusun Durian Dan Musang King (11/12/2012)

Pertanyaan Dan Komen Dr. UKM Tentang Homeopati (10/12/2012)

Produk HBI Popular: Apa salahnya? (09/12/2012)

Musim Batuk: Jika Dirawat Secara Alternatif (08/12/13)

Getaran Jiwa Perubahan (06/12/13)

Angkara Mat Dadah (04/12/2012)

Garam Dan Darah Tinggi: Apa kaitannya? (02/12/13)

K.Rajagobal Harus Bertanggungjawab (26/11/2012) 

Khasiat Buah dan Daunan Markisa (24/11/2012) 

 Benarkah Pengamal homeopati Membuat Ubat? (19/11/2012) 

Trafik Di Padang Sesak Mengagumkan (17/11/2012) 

Salam Maal Hijah (15/11/2012) 

Menghadapi Masa Hadapan Dengan Keberagaman (14/11/2012) 

Kami Ke Padang, Indonesia (13/11/2012) 

Berpantang: Sejarahnya Bermula Sejak Awal Manusia (11/11/2012) 

Mengapa Anda Masih Bernafas? (09/11/2012) 

Banjir di Dengkil, Pinggiran Putrajaya (07/11/2012) 

Selamat Menduduki SPM (03/11/2012) 

Tempah Kecemerlangan Daripada Sekarang (03/11/2012) 

Kesesakan Aidil Adha: Masalah Jalanraya Malaysia (29/10/2012) 

Salam Aidil Adha : Mari Korbankan Sikap Buruk (25/10/2012) 

Chili Juga Sumber Penawar (23/10/2012) 

Kalendar Cuti Sekolah Untuk Pilihan Raya (22/10/2012) 

Kelantan Juara Piala Malaysia (21/10/2012) 

Baikkah AES? Baikkah Membiarkan Jenayah Lain? (20/10/2012) 

Handfon Tidak Dibenarkan Ke Sekolah (15/10/2012) 

Seminar Homeopathy Antarabangsa Di City Villa, Kuala Lumpur (14/10/2012) 

Impak Hi-Fos (12/10/2012) 

Selamat Menduduki PMR (09/10/2012) 

 Angin Pasang: Suatu Tinjauan Keberkesanan Rawatan (08/10/2012) 

Pelajar Disuruh Berhenti Belajar Perubatan (06/10/2012) 

Terkaya Di Malaysia Terima Anugerah Ikon Kepimpinan Lagenda (04/10/2012) 

Perginya Seorang Pejuang Homeopati (01/10/2012) 

Transformasi Bajet 2013: Menepatikah? (29/09/2012) 

Transformasi Bajet 2013 (28/09/2012) 

Tuntutan CUEPACS Dalam Bajet 2013 (27/09/2012) 

Rang Undang-undang Perubatan Tradisional & Komplimentari (25/09/2012) 

Apakah Homeopati Mengguna Air Magik? (22/09/2012)

 Hakikat Penawar Homeopati (21/09/2012)

Testimonial Produk Trio Homeopati HBI (19/09/2012)

Berhutang: Bukan Salah Kahwin Tetapi Kita Tidak Pernah hidup Merdeka (17/09/2012)

Servis Pelanggan Terbaik (16/09/2012)

Isu Tukar Ubat: Bukan Kaedah Terbaik (15/09/2012)

Harga Baru Active IQ: Tetap Terbaik (13/09/2012)

UPSR 2012: Harapan Mereka Yang Berusaha (11/09/2012)

Servis Yang Buruk Bukan Amalan Bisnes Berjaya (10/09/2012)

Kejayaan Anak Orang Asli (8/09/2012)

Hanafiah Yunus: Suaranya Masih Mantap (7/09/2012)

Timeline Sejarah Homeopati Malaysia Pertama (1/09/2012)

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan: Google Prihatin (31/08/2012)

Mati Pucuk: Penyelesaiannya Tidak Muktamad (27/08/2012)

SMS RAYA: Koleksi 2009-2011 Dan Perbandingan (26/08/2012)

SMS RAYA Kutipan Dr.Hatta.com (25/08/2012)

Mr. Cook: Kedai Kecil Santai (22/08/2012)

Ofer Ramadhan Diteruskan ke Syawal (21/08/2012)

Salam Idul Fitri: Kembali Kepada Fitrah (19/08/2012)

Rawatan Atau Nasihat Online (14/08/2012)

Malam Lailatul Qadar (13/08/2012)

Bulan Puasa Masih Obes? (12/08/2012)

Gastrik: Bagaimana mengurusnya? (11/08/2012)

Batuk Semakin Kebal (08/08/2012)

Materialisme Dalam Perubatan Barat (7/8/2012)

Tip Ramadan Untuk Sakit Kepala (6/8/2012)

Demam Di Bulan Puasa (5/8/2012)

Tanggapan Salah Dalam Amalan Puasa: Dr. Asri (4/8/2012)

Hati-Hati Vaksinasi HPV (3/8/2012)

Paulinia Sorbilis Penawar Bertenaga (2/8/2012)

Takut Hantu: Bolehkah Dirawat? (31/7/2012)

 

 

 

 

2012

Obstruksi: Punca dan Menanganinya (30/7/2012)

 Sakit: Bukti Alfalfa Homeopati Berkesan (29/7/2012)

 Mengatasi Keletihan Teramat Puasa  (28/7/2012)

Diserang Gastrik: Apa Harus Dilakukan (27/7/2012)

 Bonus Raya: Tidak Harus Ada Kenaikan Harga (26/7/2012)

 Pantang Ubat Homeopati (25/7/2012)

Cirit-birit Dan Keajaiban Homeopati (24/7/2012)

Cirit-birit Dan Tip Ramadan (23/7/2012)

Salam Ramadan Tidak Salah (22/7/2012)

Selsema Siang Dan Tip Ramadan 2 (22/7/2012)

Resdung Di Bulan Ramadan - Tip 1 (21/7/2012)

Cerita Azie Dan Penjagaan Kesihatan Usia Emas (20/7/2012)

Infaq Ramadan: Derma Darah (20/7/2012)

Tip Pemakanan Bulan Ramadan (19/7/2012)

Tingkatkan Metabolisme Secara Tabii (15/7/2012)

Bukti Homeopati Berkesan, Perlukah Kita Mengikut Telunjuk Barat? (14/7/2012)

Pengambilan Kes Homeopati Realiti Hari Ini (10/7/2012)

Sham Kamikaze dan Pelajar Program Persediaan (5/7/2012)

Penutup Workshop Homeopati Di CUCMS,  (2/7/2012)

Workshop Homeopati Di CUCMS, Kunjungan Presiden MPHM (1/7/2012)

Workshop Homeopati Di CUCMS, Cyberjaya (30/6/2012)

Masalah Asid Urik Dan Gout: Saranan Homeopati (26/6/2012)

 Produk Farmina Bio Plus dan Program Teknousahawan Homeopati (24/6/2012)

Tip Ambil Penawar Homeopati Di Bulan Puasa (23/6/2012)

Tip-tip Lain Menguatkan Ingatan (20/6/2012)

Denggi: Tiada Ubat Tetapi Alternatif Ada (19/6/2012)

Menambahkan Tenaga Mental 2 (sambungan hujah Dr. Azizan) (16/6/2012)

Seminar Pengambilan Kes Homeopati Di CUCMS (16/6/2012)

Menambahkan Tenaga Mental - Hujah Dr. Azizan.. (11/6/2012)

Soal Jawab Pelanggan.. (11/6/2012)

Dakwah Sebenar Dan Dakwah Yang Membazir.. (9/6/2012)

Tip Melangsingkan Badan.. (7/6/2012)

Produk Homeopati Berkualiti Dan Ekonomi.. (5/6/2012)

Bila Anda Perlu Rehat... (31/5/2012)

Red Warriors Buru Kejuaraan, Penyokong Tunjukkan Gedebe (27/5/2012)

Sekolah Cuti, Minda Jangan Diabai (25/5/2012)

Bukan Ayam Sabung Pentas Final (20/5/2012)

Siapa Juara FA? (19/5/2012)

Kisah Pesakit Batu Karang (18/5/2012)

GURU INOVATIF - Tema Hari Guru (16/5/2012)

PRU-13 Paling Sengit (14/5/2012)

Pilihanraya Sudah Dekat (12/5/2012)

Tan Sri Rahim vs Nik Aziz (10/5/2012)

Soal-jawab Produk Homeopati (6/5/2012)

Gaji Minimum Sabah dan Sarawak (5/5/2012)

Gaji Minimum Swasta RM900 (1/5/2012)

Bersih Dalam Urusniaga Dan Perundangan (30/4/2012)

Kaedah Menguatkan Sistem Imun (28/4/2012)

 Sakit Kepala Diraway Secara Homeopati (26/4/2012)

 MIGRAN - Pencegahan Dan Rawatan (25/4/2012)

IQ Homeopati - Utamakan Khidmat Pelanggan (22/4/2012)

Cintakan Keadilan Itu Fitrah - Dr.Maza (20/4/2012)

 Tujuh (7) Rahsia Kejayaan Steve Jobs (18/4/2012)

Jangan Degil Dalam Amalkan Rawatan (15/4/2012)

Keajaiban Penawar Homeopati (14/4/2012)

Kes Denggi: Sikap Masyarakat (14/4/2012)

Gempa Besar di Sumatera Utara (12/4/2012)

Beras Sintetik Dari China (11/4/2012)

Pantang Larang Ubat/Penawar Homepati (9/4/2012)

Denggi Berdarah: Dapatkan Rawatan Segera (8/4/2012)

Produk Biokimia Homeopati HBI Pelbagai Guna (7/4/2012)

Bagi mereka yang telahpun berusia (30 tahun ke atas), tiga remedi daripada 5 penawar ini iaitu Elasto, Spasmo dan Foska...

Siapa Kuasai Produk Halal (5/4/2012)

Gaji Baru Kaki Tangan Awam (2/4/2012)

Sejauh Mana Bakteria Menyebabkan Penyakit? (31/3/2012)

Pentingnya Sarapan (29/3/2012)

Mesyuarat Agung MPHM 2012 (27/3/2012)

Juara Tudung Fareeda 2012 (26/3/2012)

Isu Cerdaskan Akal: Hujah Dr. Azizan Siri 2 (25/3/2012)

Sajak Oki Setiana Dewisu: Kelantan Seindah Namamu (24/3/2012)

Isu Cerdaskan Akal: Hujah Dr. Azizan Siri 1 (24/3/2012)

Minyak Masak Recon Di Pasaran: Halalkah? (23/3/2012)

Tip Hidup Sihat Dan Panjang Usia 2 (21/3/2012)

Tip Hidup Sihat Dan Panjang Usia (19/3/2012)

Perlukah Kita Bergantung Kepada Amah Indo? (18/3/2012)

Logo Halal Dikuatkuasakan (17/3/2012)

Malek Noor Pecah Rekod Lagi (12/3/2012)

Logo Halal Suatu Komoditi? (10/3/2012)

Suatu Pandangan Tentang Pengurusan Asma (08/3/2012)

Youtube Bukan Penentu Tunggal Populariti (05/3/2012)

Bersin Atau Tersedu: Saranan Homeopati (03/3/2012)

Laman Informasi Homeopati: Homeolibrary.com (02/3/2012)

Lima Peringkat Usia Manusia (29/2/2012)

GENERASI Y: PEMIMPIN BARU (28/2/2012)

PAS-PKR Terima Serangan Serentak (26/2/2012)

Cabaran usia 40an (25/2/2012)

Tuntutan CUEPACS Asas Bagi Gaji SBPA (23/2/2012)

Isu Besar Dalam Pemberian Sijil Halal (22/2/2012)

Jangan Abaikan Sarapan (19/2/2012)

Pemimpin Politik Tidak Harus Guna Agama Demi Kepentingan Peribadi (17/2/2012)

Tuntutan CUEPACS Selesai Lebih Awal.. (15/2/2012)

Penawar Minda Homeopati: Kelebihan Active IQ (14/2/2012)

Jangan Persoal Kelebihan Nik Aziz (13/2/2012)

Resdung Dan Rawatan Terbaik (12/2/2012)

Pemakanan dan Gaya Hidup Elak Darah Tinggi (11/2/2012)

4 Lagi Kematian Denggi di Minggu ke 5 (10/2/2012)

Peningkatan Kes Kematian Denggi di Malaysia (9/2/2012)

GENERASI X MALAYSIA (8/2/2012)

Generasi Lepas Perang Bakal Dominasi Warga Emas Malaysia (7/2/2012)

Lelaki ANDROPAUS: Apa Kata Konsultan (6/2/2012)

MAULIDUR-RASUL Dan Penghijrahan Artis (5/2/2012)

Bonus Tabung Haji Enam Peratus (4/2/2012)

Produk Homeopati (Minda) 1Malaysia? (2/2/2012)

Peralatan Stadium RM50j Dicuri? (31/1/2012)

Pergolakan Di Manama, Bahrain, Tapi Bukan di Muharraq (28/1/2012)

RCSI Bahrain - Pusat Pengajian Pelajar Masa Depan (27/1/2012)

I-City Shah Alam: Apa yang Menarik? (22/1/2012)

Microcirculation Checkup: Apa Masalah Anda? (21/1/2012)

Subky Latif tentang Hassan Ali dan Apa Kata Hassan Ali.. (18/1/2012)

Baucar BB1M Mulai Mendapat Sambutan Pelajar (17/1/2012)

Bank Islam Silap Lagi (16/1/2012)

Khairul Fahmi Nafikan Gosip Mengaibkan Dirinya (15/1/2012)

Aziz Bari Saman Zulkifli & Utusan (12/1/2012)

Respons Selepas Keputusan Mahkamah Anwar... (10/1/2012)

Apa Respons Selepas Hassan Ali Dipecat.. (8/1/2012)

Apabila Bank Tidak Kemaskini Maklumat... (8/1/2012)

Najwa Popular Justeru Facebook Dan Dijemput ke Kelantan (8/1/2012)

PELAJAR CEMERLANG NUR AMALINA MANGSA BLOGGER (6/1/2012)

5 KUALITI PELAJAR CEMERLANG: DR. ABU HASSAN (5/1/2012)

DUTA AUCMS AT KMB (3/1/2012)

DARI PAPAN HITAM KE TABLET PC: AKAN BERTERUSANKAH ANAK-ANAK BAWA BEG BERAT KE SEKOLAH? (2/1/12)

INSIDEN DEMO UPSI SAMBUT TAHUN BARU: APA KATA MUFTI? (1/1/12)

SELAMAT TAHUN BARU: APAKAH AKAN BERLAKU TRANSFORMASi? (1/1/12)

2011

MELAKAR TAHUN BARU DENGAN SUATU TRANSFORMASI (31/12/11)

SBPA DITANGGUHKAN KEPADA 15 JANUARI 2012 (24/12/11)

   Cinta Facebook Diterjemahkan sebagai Cinta Muka Buku (14/11/11)

Nukilan Nostalgia Anna Abadi ke Laman Homeolibrary (27/10/11)

Majlis AUCMS: Bersama Hanafiah Yunus & Duta AUCMS (28/09/11)

 Organon 8: Buang natijahnya dan terhapuslah penyakit.. (1/08/11)

1st International Conference On Homeopathy  (16/07/11)

Konvo Pelajar Perubatan di PMC..

Prof Harus Berseminar.." (26/05/11)

"Manual Cinta" Eman Manan (26/4/11)

BOLEH SARAN HOMEOPATI DI SWEDEN (28/12/11)

KAKITANGAN SIGN, SBPA DITANGGUHKAN (22/12/11)

SBPA: SIGN ATAU TIDAK? (21/12/11)

KARNIVAL KUCING BINATANG KESAYANGAN (19/12/11)

CUEPACS MASIH BANTAH SBPA (17/12/11)

APAKAH SUMBANGAN ANDA KEPADA HOMEOPATI? (13/12/11)

HASSAN ALI DIFITNAH? (12/12/11)

CAMBODIA: Dunia Di Luar Maya dan Realiti (7/12/11)

Etika Media Baru: Khairul Fahmi Jadi Mangsa (5/12/11)

Isu TURUS/JUSA dan EXIT POLICY Dalam SBPA (5/12/11)

Kritik AirAsia Kritik MAHB (3/12/11)

SARANAN/PANDUAN HADAPI BANJIR (1/12/11)

Selamat Menyambut Awal Muharam - Hijrah 1433 (27/11/11)

Family Day Kolej MARA Banting (26/11/11)

Mesyuarat Agung PPHM Disember 2011 (23/11/11)

Pandangan Tentang Nyanyian - Dr. Asri (20/11/11)

Misteri di Bukit Changgang (11/11/11)

Selamat Menyambut Aidil Adha (6/11/11)

Cucu Natrah Melawat Kemaman (4/11/11)

Program Seksualiti Merdeka Mesti Dihentikan: Arahan Polis (4/11/11)

Seksualiti Merdeka: Apa mereka mau? (3/11/11)

Prof Aziz Bari Diugut? (29/10/11)

Tiket Naik, Laman Web FAM Kena Godam (28/10/11)

Wasiat Muammaf Gaddafi Untuk Generasi Libya (25/10/11)

HOMEOLIBRARY.COM KEMBALI KE RANKING MALAYSIA (23/10/11)

Kursus Pemasaran Internet Pengurus KL-Today.com (22/10/11)

INTERNATIONAL FAIR Kolej MARA Banting (21/1/11)

Bukan Mahkamah silap, Bendahara Tikam dari Belakang (15/10/11)

 ISU PROF AZIZ BARI: UIA TAK GUNA BUDI BICARA (22/10/11)

ISU PROF AZIZ BARI: KENYATAAN DUA TOKOH AKADEMIK (21/10/11)

Halal Fiesta 2011 - PWTC (12/10/11)

Karnival Bahasa & Jati Diri (11/10/11)

Kisah Steve Job: Legasi Dunia (9/10/11)

Bajet 2011 Bajet Pilihanraya Atau Buah Tangan Kerajaan? (8/10/11)

Legasi Steve Job: Pencipta Perisian Abad Ini  (8/10/11)

  Jenayah Cek Klon: Lawyer Bank Islam vs Mahkamah Putrajaya (06/10/11)

Jenayah Klon: Mahkamah silap atau Peguam Plaintif Mendahului Mahkamah (04/10/11)

Gaji Kakitangan Awam Naik? Kos sara hidup? (01/10/11)

Majlis KMS: Bersama CEO Rahman Brothers (28/09/11)

Isu Kembali Dara: Kenapa tidak cuba (25/09/11)

Jenayah Klon: Maka Rebahlah Yang Jujur (21/09/11)

Profesor Tidur (Penjelasan Polemik Sejarah) (15/09/11)

Tanah Strategik Untuk DiJual, Lokasi Kota Bharu (7/09/11)

Sejarah Majlis Perubatan Homeopathy Malaysia (6/09/11)

Amalan T&CM Malaysia (16/08/11)

PERTEMUAN ALUMNI EIU CHARLESTON  (6/08/11)

Hadiah Kerajinan Masih dengan Active IQ...

Isu Pengamal Homeopati.. (30/07/11)

Bersama Pres PPHM di ICHOM (26/07/11)

Buku Homeopati HBI Mendapat Sambutan di ICHom  (24/07/11)

BERSIH: Remedi apa harus dibawa.. (12/07/11)

Atasi Denggi Di Kolej? (3/07/11)

Majlis Konvo Di Penang Medical College (20/06/11)

Bersantai ke Gold Coast Sepang (3/05/11)

Harapan Hari Pekerja (2/05/11)

Marzuki Ali di PWTC (29/4/11)

THE ABCs of REPERTORIZATION - Dr. Roger Van Zandvoort (23/4/11)

Seminar Homeopati Roger Van Zandvoort di CUCMS (21/4/11)

Visi Presiden MPHM

Bermulanya Herba Di Egypt

Pendahuluan Perubatan biokimia

Kuliah 1 (Asas Homeopati)

LAMA

 "Saman ekor: Siapa teraniaya?"

Perginya Ikon Keluarga (khas)

Februari yang sibuk... bagi Konsultan HBI

Pelan Transformasi Pengurangan Kos (dan Produk Baru)

Cuti Raya Gong Xi Fa Cai

PC FAIR 2011 Mid Valley - Mengecewakan!!!

  Lawatan ke Kota Kinabalu, Jom.

Februari yang sibuk... bagi Konsultan HBI

  Disember : Mengapa pos kita tidak efisien??

Oktober: Catatan yang tertinggal....

Sept.: Sosilawati - Sakitnya Penjenayah

   Ogos: Kesihatan dan Ramadan

Interview (Organon): Dr Hatta

Mengapa Homeopati Active IQ/Homeo-ABC Jadi Pilihan

     Lawatan ke Beijing: Lestarikan Amalan Tradisional

     Melestarikan Kehidupan Rakyat

   Produk Ade Putra (Adiputra) produk Homeopati?

   Isu Produk Minda Ade Putra

   Hari Bertemu Pelanggan BPTK

     Ke Arah Pengiktirafan Pengajian Homeopati 

    Influenza A H1N1 - Gawat ??

 

Apa Itu...

  Aconite ; Belladonna  ; Chamomilla ;

 Kali Phos ;

 

Support us : Untuk Penerbitan Buku-buku Homeopati & Karya Online - Matlamat Unggul Memperkasakan Homeopati.

MasterTrainer Mohamed Hatta Abu Bakar , our homeopathic dr online available now.

Homeopathy Online and Malaysia Homoeopathy Cyber Library.

Owner: Huzain Ibharim.

Copyright: HBI Health & Homoeopathy Centre

Updated: as above.